Kentekenkoppeling met het RDW-register

 

De Autotelexkoppeling met het RDW-kentekenregister is de beste in de markt. Zo kunt u bij een kenteken altijd de juiste uitvoering personenauto, bedrijfsauto, motor of bromfiets vinden. Deze koppeling dient als basis voor een aantal van onze producten en diensten, zoals AutotelexPROAutotelex APPAutoToekomst en onze webservices.

M.b.v. de kentekenkoppeling zijn wij in staat om een kenteken uit het RDW-register aan te vullen met de juiste uitvoering en de bijbehorende technische specificaties. Maar ook nieuwprijs van de uitvoering, opties-af-fabriek en de actuele of toekomstige waarde.
 
Iedere dag verwerken wij de mutaties op het RDW-kentekenregister via RDW-provider VWE. We zoeken en koppelen bij ieder nieuw uitgegeven kenteken de juiste prijslijstgegevens. Dat is nodig, want het RDW-register wordt door de autoproducenten zelf gevoed. Normaliter zou dat resulteren in een BMW 5-Reihe i.p.v. 5-Serie 530d op het kentekenbewijs.

 

De kentekenkoppeling en onze voertuiginformatie wordt in de verzekeringsbranche via ABZ, VWE, ROLLS aangeboden. Naast de koppeling met het RDW register onderhouden we ook een koppeling met VGS van het RDC en de Jato database. Voorbeelden van onze eindgebruikers zijn:


• Verzekeraars als Ditzo, Achmea, Unive, enz.
• Autobedrijven als Pouw, Ekris, Wensink, enz.
• Importeurs van Peugeot, Toyota, enz.